Nieuwe eigenaren Autoschade Jansen

WEZEP - Autoschade Jansen krijgt nieuwe eigenaren. Vanaf 1 mei jl. hebben René Stremmelaar en Bas de Leeuw het stokje overgenomen van Johan en Jenny Jansen. De bedrijfsnaam Autoschade Jansen blijft ongewijzigd, evenals de service. De oprichter van het bedrijf Johan Jansen en zijn echtgenote Jenny hebben er veel vertrouwen in dat René en Bas het bedrijf succesvol en met dezelfde mentaliteit voortzetten nu zij van hun welverdiende pensioen gaan genieten.

Ervaring

René is al jaren een bekend gezicht binnen Autoschade Jansen. Hij was eerst werkzaam op de werkvloer als plaatwerker en later op kantoor. Door zijn 22 jaar lange ervaring op verschillende fronten binnen het bedrijf, kent hij het bedrijf als geen ander. Zijn bekwaamheid viel ook Johan op, die in hem een perfecte opvolger zag. René wilde het bedrijf niet alleen overnemen en vond in Bas een goede compagnon.
Bas is eveneens geen onbekende in de autoschadebranche. Hij heeft in de afgelopen 20 jaar veel kennis en ervaring opgedaan als manager bij meerdere autoschadeherstelbedrijven. “Toen het aanbod kwam om Autoschade Jansen samen met René over te nemen, zag ik dit als een mooie kans. We zijn er klaar voor om samen het bedrijf voort te zetten”, geeft Bas aan.

Vakmensen

René vult aan dat de nieuwe compagnons elkaar goed aanvullen in de werkzaamheden en enthousiast aan de slag gaan om het bedrijf samen met de huidige werknemers voort te zetten. “Onze vakmensen staan dag in, dag uit voor de klanten klaar om de schade aan hun voertuig te herstellen. Vakkundig schadeherstel staat daarbij voorop. Het is een markt die steeds complexer wordt. Als bedrijf investeren we in materialen en opleidingen zodat onze deskundige schadeherstellers up-to-date blijven over nieuwe mobiliteitsontwikkelingen en nieuwe reparatietechnieken. Hierdoor zijn onze klanten verzekerd van de beste prijs-kwaliteit garantie en een perfect hersteld voertuig. Ons schadeherstelteam wil de klant graag compleet ontzorgen. Zo helpen we bij het invullen van het schadeformulier en staat vervangend vervoer klaar. Wij zijn aangesloten bij diverse verzekeringsmaatschappijen, maar klanten die bij een andere maatschappij zijn aangesloten, kunnen eveneens bij ons terecht”, benadrukken Bas en René.

Vakkundig

Autoschade Jansen richt zich op schadeherstel van auto's, campers, caravans en bedrijfswagens voor zowel zakelijke als particuliere afnemers. Ook autoruiten worden door de medewerkers van Autoschade Jansen vakkundig herstelt of vervangen.
Autoschade Jansen is gevestigd aan de Ampèrestraat 14 in Wezep, vlakbij de nog nieuw te realiseren op- en afrit van de A28. Voor meer informatie: tel. 038-3769156 of www.autoschade-jansen.nl (Volg ons op Social Media)

Schade melden?

Heeft u uw schade gemeld bij uw verzekering of leasemaatschappijen en wilt u uw schade aan ons doorgeven? Maak dan gebruik van het meldingsformulier om uw schade bij ons aan te melden. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.


Route

Autoschade Jansen is eenvoudig te bereiken via de volgende routebeschrijving: Vanaf de A28 neemt u afslag Wezep. Onderaan de afslag gaat u richting Wezep. Na 170 meter komt u een rotonde tegen die u drie-kwart neemt. U bevindt zich nu op de Rondweg. Deze weg blijft u volgen waarna u de vierde weg rechtsaf slaat naar de Ampèrestraat.