Werken bij Autoschade Jansen

Op zoek naar een leuke werkplek? Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een:

Autospuiter/voorbewerker

De functie autospuiter/voorbewerker

Als autospuiter/voorbewerker zorg je ervoor dat elk voertuig of onderdeel strak de spuitcabine in gaat en wordt voorzien van een nieuwe laklaag en streef je met jouw vakkundige aanpak naar een optimaal resultaat.

Je bent, net als je collega’s, een belangrijke schakel in het reparatieproces. Samen met je collega’s zorg je voor het beste eindresultaat en een tevreden klant. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken.

Of je nu net begonnen bent aan de opleiding of al jaren in het vak zit. We hebben jou er graag bij!

Wij bieden

  • Een boeiende en afwisselende functie
  • Een hecht team met leuke collega’s
  • Een goede werksfeer
  • Een fijne werkplek
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. het volgen van
  • cursussen/opleidingen
  • Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Over Autoschade Jansen

Autoschade Jansen is een modern autoschadebedrijf, gespecialiseerd in het herstel van schades voor zowel zakelijke als particuliere afnemers. Vanuit ons moderne bedrijfspand verlenen wij optimale service aan alle klanten. Kwaliteit staat bij ons voorop.

Interesse?

Neem contact op met René of Bas op telefoonnummer 038-3769156 of 06-38656875,

 

Schade melden?

Heeft u uw schade gemeld bij uw verzekering of leasemaatschappijen en wilt u uw schade aan ons doorgeven? Maak dan gebruik van het meldingsformulier om uw schade bij ons aan te melden. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.


Route

Autoschade Jansen is eenvoudig te bereiken via de volgende routebeschrijving: Vanaf de A28 neemt u afslag Wezep. Onderaan de afslag gaat u richting Wezep. Na 170 meter komt u een rotonde tegen die u drie-kwart neemt. U bevindt zich nu op de Rondweg. Deze weg blijft u volgen waarna u de vierde weg rechtsaf slaat naar de Ampèrestraat.