Reparatie van uw ruit

Naast de reparatie van het plaatwerk aan uw auto kunnen wij u tevens van dienst zijn bij de reparatie van uw autoruiten. Deze reparaties worden met de modernste apparatuur uitgevoerd. Hierdoor krijgt de autoruit zijn oude sterkte terug en wordt het doorscheuren van de beschadiging voorkomen.

De reparatie van uw autoruit kan, afhankelijk van de manier waarop u verzekerd bent, gratis worden uitgevoerd. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

 
 

Vervanging van uw Ruit

Indien uw autoruit niet meer te herstellen is, dan moet deze worden vervangen. Dit is doorgaans het geval indien het sterretje een oppervlakte heeft dat groter is dan drie vierkante centimeter, als er zich vuil in het sterretje heeft opgehoopt of als het sterretje inmiddels is uitgescheurd. Ook bij de vervanging van uw ruit bent u bij Autoschade Jansen aan het juiste adres. Wij lichten u graag in over de mogelijkheden
 

 24 uurs service

We zijn bereikbaar op telefoonnummer 038-3769156 of mobielnummer 06-22234391.

 

 

Autoschade Jansen glasschade

Autoschade Jansen wil kwalitatief goed herstel van ruitschade waarborgen. Door een zorgvuldige toelatingsprocedure en bewaking op het herstelproces wordt dit gerealiseerd.

De belangrijkste voordelen voor het laten herstellen van uw ruitschade door een bij ons zijn:

  • Verlaging van het eigen risico (Zie polisvoorwaarden voor nadere informatie)
  • Rechtstreekse afwikkeling van de schade met de verzekerings-maatschappij
  • Minimaal 12 maanden garantie op de uitgevoerde ruitreparatie en minimaal twee jaar op ruitvervanging